Hoe verwijst

u naar ons?

 

In alle gevallen gelieve u uw patiŽnt te verzoeken om na uw verwijzing zelf met ons contact op te nemen, bijvoorbeeld telefonisch: 043-3210017 (ook voor onze vestiging in Amsterdam!) of via de website: www.edtmaastricht.nl/aanmelding

 

Helaas moeten wij bij aanmelding een geldig verwijsdocument voor specialistische ggz in ontvangst kunnen nemen. Zie desgewenst een voorbeeld.

 

Wij stellen het op prijs als uw verwijsbrief goede uitleg geeft over uw overwegingen. Toelichtingen van het type 'omdat de patiŽnt het verzoekt' vinden we niet per se een overtuigende reden om uw verwijzing te accepteren.

 

U kunt op 3 manieren een patiŽnt naar ons verwijzen (zowel voor Maastricht als Amsterdam):

 

1. Geef uw patiŽnt een papieren verwijsbrief mee. Dit heeft onze voorkeur, want uw patŽnt behoudt hiermee maximale controle over de aanmelding.

 

2. Maak een scan van de verwijsbrief en upload deze naar onze beveiligde brievenbus: www.edtmaastricht.nl/brievenbus Uw document en uw bericht worden dan versleuteld verstuurd en bewaard. U kunt deze brievenbus ook gebruiken voor het stellen van vragen of voor inhoudelijk overleg.

 

3. Via Zorgmail. U bereikt EDT Maastricht op:

edtmaastricht@lms.lifeline.nl

of

edtmaastricht@zorgmail.nl

U kunt Zorgmail ook gebruiken voor het stellen van vragen of voor inhoudelijk overleg.

 

Verstuur uw verwijsbrief s.v.p. niet via de gewone email.

 

Zie ook onze informatiefolder voor verwijzers